Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cafelat børste til Gruppehoder

Den patenterte Cafelat-rengjøringsbørsten er designet for å rengjøre espressomaskinens gruppehode, spesielt de vanskelige områdene rundt tetningspakningen. 

Les mer
kr 190.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Å holde espressomaskin gruppen ren rundt pakningsområdet og bajonettringen er en viktig komponent for å kunne produsere god kaffe slik barista hadde til hensikt. Børsten passer til de fleste kommersielle espressomaskiner og "låses" inn i gruppen akkurat som en filterholder (portafilter).

Hvert børstesettesett leveres med et ekstra par naturlige fiberbørster. Fullstendige instruksjoner om hvordan du bruker og bytter børster er inkludert.

Les mer
Produktdetaljer
615765

Dataark

Materiell
Fiberbørster
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Barista Verktøy
kr 40.00
Laget av rustfritt stål s/s 304, den har to forskjellige ender: en flat og litt bred, ergonomisk del, egnet for å ta melkekrem eller for å fjerne eventuelle bobler i kremen; og en spiss ende.
7 andre produkter i samme kategori:
Renseutstyr
kr 137.50
1 liter flaske Tilsett 25 ml Puly Milk til 500 ml kaldt vann Sett sugerøret til melkeskummer i løsningen Kjør løsningen gjennom Skyll med kaldt vann Gjenta trinn 2 og 3 med rent, kaldt vann
Renseutstyr
kr 218.75
Merke: Puly Caff Størrelse: 4g per tabletter Antall: 120x4g tabletter Dose: 2 g per liter Også egnet for rengjøring av husholdningsmaskiner med aluminiumfilterholdere
Renseutstyr
kr 116.25
1 liter Puly Bar Igienic Cleaning Spray Ikke brannfarlig - Rask - Enkel å bruke. Spesielt designet for kaffe- og espressomaskiner Ingen skumdannelse - Ingen skylling er nødvendig. etterlater ikke lukt eller rester.

Meny

Innstillinger