Malt kaffe- Kalahari Økologisk

Økologisk: 100%
Brenningsrad: Mørkbrent
Sertifiseringer: UTZCERTIFIED
Opprinnelse: 100% Arabicabønner blend fra 3 opprinndelser.
Vekt: 250g

Tidsbegrenset tilbud:
kr 39.00 kr 65.00
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

det er kjent at det har levd mennesker i over tusenvis av år i Kalahari. Utformingen av Kalahari-emballasjen er relatert til huletegningene av San-folket, som er de opprinnelige Kalahari-beboerne.  

San-folket er fortsatt levende i Kalahari-ørkenen, men omstendighetene blir mye vanskeligere som resultat av global oppvarming og klimaendringer.

Kalahari-kaffe kommet San-folket til gode for å forhindre at de blir utryddet og støtter innbyggerne i Kalahari-regionen.  

Dette gjør Kalahari ved å bidra til byggekostnadene og vedlikeholdet av skoler, sykehus, vannrenseanlegg og utdanning av jordbruksteknikker og produksjon av bærekraftige avlinger for San-folket.  

Teamet hos Kalahari kaffe sørger for at når de produserer denne premium kaffen, så har de gjort alt for å unngå å sette planeten og dens mennesker i fare.

Produktdetaljer
3403

Dataark

Innhold
250g
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Cordoba Kamille Te 2gx12
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 34.50 kr 57.50
Cordoba Kamille te - er en fantastisk te laget av tørkede kamille-blomster. Denne naturlige teen har mange helsemessige fordeler og er kjent for sin avslappende effekt. Kamille-urtete er en av Europas største...
Kaffebønner (Espresso) 250g
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 87.98 kr 146.63
Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn. Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden....
Te Ronda Rooibos 2gx12
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 34.50 kr 57.50
Ronda Rooibos er en lys og fyldig te med en karakteristisk søt karakter og en antydning til vanilje og appelsin. Rooibos er en naturlig plante som vokser i Sør-Afrika.  Denne esken inneholder 12 teposer. (Fairtrade...
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger