Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Filtermalt kaffe- Gourmet 250g

Catunambú Gourmet er en smaksrik filterkaffe.  

  • 100% naturelle Gourmetkaffe bønner
  • Fra høykvalitetsbønner
  • Pakken er på 250g
Les mer
kr 33.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Catunambú føler at god kaffe skapes fra en kombinasjon av de aller beste kaffebønner som er tilgjengelige og nøye produksjon. De blander forskjellige varianter av bønner for å oppnå sin unike smak og aroma. Ved å bruke de beste kaffesortene og steke den forsiktig er Catunambús kaffeblanding uovertruffen. Denne spesielle blandingen av malt kaffe er laget med 100% naturlige stekt bønner fra overlegne kaffeproduksjonsregioner, inkludert Latin-Amerika, Afrika, Hawaii og Puerto Rico.

Bryg den på egen hånd for en rik, fyldig kopp kaffe. Hvis du foretrekker en mindre bitter, men fortsatt robust smak, kan du blande den etter eget ønske med vår malt torrefacto-blandet kaffe.

Catunambú ble grunnlagt av Juan Ferrer for over hundre år siden, og er Andalusias kaffe. Kvalitet er topprioritet for dette 100% andalusiske selskapet med base i Sevilla. I flere tiår har spanjoler hatt glede av Catunambú-kaffe på kafeene deres i hele Sevilla, og nå kan du nyte denne smaken av Andalusia i ditt eget hjem!

Les mer
Produktdetaljer
P4302

Dataark

Innhold
250 gram
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Kaffebønner
Catunambú
kr 146.63
(2)
Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn. Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden....
5 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger