Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Økologiske kaffebønner 1kg- Dark roast

En kraftig aroma med full smak og et hint av ren sjokolade. Dette er en flott espressokaffe og veldig godt egnet for melke basert kaffe.

Kaffebønnene til Kalahari kommer i en pakke på 1kilo- dark roast 

100 % organisk kaffe med mye smak. 

Les mer
kr 264.50
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Kalahari brenneriet er unik i sitt slag. Studenter fant en måte å gjenbruke biomasse på for å varme kaffebrenneren. Normalt er gass brukt for å brenne kaffebønner, men med brenning fra biomasse er det ikke noe CO2 utslipp og det tilsetter heller ingen lukt eller smak til bønnene.

Ved å kjøpe Kalahari kaffe støtter du Kalahari befolkningen, klima og du serverer dine gjester en god og unik kopp økologisk kaffe.

-        Alle bønnene er dyrket og høstet på en bærekraftig måte. Kalahari er UTZ sertifisert og dems emballasje er 100% resirkulerbar.

-        Kalahari sine håndplukkede premium bønner blir stekt med gjenbrukt biomassedrivstoff som gjør at det ikke påvirker smaken i brenneprosessen.

-        Transport kanaler er sjekket for å være karbon-nøytral, der hvor det er karbonutslipp vil Kalahari utligne det med karbonkuponger.

-        Den gjenværende kaffegruten blir ompakket og brukt som biologisk gjødsel i produksjon av matplanter.

Les mer
Produktdetaljer
3400
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Te
Tea Quiero
kr 57.50
Dette en en grønn sitrus-te, som har en lett, forfriskende og ren smak. Inneholder sitronskall. Teen er full av nydelig aroma og er en naturlig kilde til antioksidanter.   Denne esken inneholder 12 teposer....
Te
Tea Quiero
kr 33.41
Vår grønne te er nøye utvalgt fra teplantasjene i Kina, den største produsenten av grønn te av høy kvalitet som finnes hvor som helst i verden. Te Quiero grønn te er håndplukket i en høyde på over 900 meter og dyrkes...
4 andre produkter i samme kategori:
Kaffebønner
Catunambú
kr 146.63
(2)
Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn. Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden....

Meny

Innstillinger