Økologiske kaffebønner 1kg- Dark roast

En kraftig aroma med full smak og et hint av ren sjokolade. Dette er en flott espressokaffe og veldig godt egnet for melke basert kaffe.

Kaffebønnene til Kalahari kommer i en pakke på 1kilo- dark roast 

100 % organisk kaffe med mye smak. 

Tidsbegrenset tilbud:
kr 158.70 kr 264.50
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Kalahari brenneriet er unik i sitt slag. Studenter fant en måte å gjenbruke biomasse på for å varme kaffebrenneren. Normalt er gass brukt for å brenne kaffebønner, men med brenning fra biomasse er det ikke noe CO2 utslipp og det tilsetter heller ingen lukt eller smak til bønnene.

Ved å kjøpe Kalahari kaffe støtter du Kalahari befolkningen, klima og du serverer dine gjester en god og unik kopp økologisk kaffe.

-        Alle bønnene er dyrket og høstet på en bærekraftig måte. Kalahari er UTZ sertifisert og dems emballasje er 100% resirkulerbar.

-        Kalahari sine håndplukkede premium bønner blir stekt med gjenbrukt biomassedrivstoff som gjør at det ikke påvirker smaken i brenneprosessen.

-        Transport kanaler er sjekket for å være karbon-nøytral, der hvor det er karbonutslipp vil Kalahari utligne det med karbonkuponger.

-        Den gjenværende kaffegruten blir ompakket og brukt som biologisk gjødsel i produksjon av matplanter.

Produktdetaljer
3400
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
4 andre produkter i samme kategori:
Kaffebønner (Espresso) 250g
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 87.98 kr 146.63
Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn. Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden....

Meny

Innstillinger