Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Blå wormhole ring

Wormhole er en kaffedoseringsring laget for å støtte baristaer for å få all malt kaffe til å falle i filteret.  Ormehullet oppfører seg som en trakt og unngår dermed avfall. Det lar deg også holde stasjonen ren!

Les mer
kr 250.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Laget i lett plast. I den indre delen av ringen, som er i kontakt med filterholderen er det små magneter som gjør installasjonen av ormehullet på filterholderen rask, enkel og stabil. Utilsiktet fall er dermed umulig.

Viktig merknad: Ormehullets særegenhet ligger i magneter.

Ormehullet er tilgjengelig i tre farger: (svart, blå og rød) som indikerer det forskjellige arrangementet av magneter ved bunnen av ringen.

Blå ring med S-pol nedover, negativ: Smaken på kaffen er tykk, kompatibel.

Ormehullet er designet for å brukes med 58 mm filterholdere, men takket være gummifelgen som følger med i esken, tilpasser den seg også til de med en mindre diameter på 53 mm.

Hvordan bruke:

  1. Plasser ormehullet på filterholderen
  2. Mal kaffen i filteret
  3. Nivå og trykk på kaffen
  4. Fjern ormehullet
  5. Fest filterholderen og brygg espressoen 
Les mer
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Barista Verktøy
kr 250.00
Wormhole er en kaffedoseringsring laget for å støtte baristaer for å få all malt kaffe til å falle i filteret.  Ormehullet oppfører seg som en trakt og unngår dermed avfall. Det lar deg også holde stasjonen ren!
16 andre produkter i samme kategori:
Kaffekverner
kr 450.00
Hario Mini-Slim er en liten håndholdt kaffekvern i keramikk. Ideell for hjemmesliping takket være de kompakte målene. Det er enkelt å justere for å få den ideelle slipingen.
Barista Verktøy
kr 4,000.00
Vær helt sikker når du veier. Med en Hiroia kaffevekt kan du veie opp til 2 kg med en nøyaktighet på 0,1 kg. Du kan enkelt velge hvilken måleenhet du ønsker å måle etter gram eller unse.
Barista Verktøy
kr 40.00
Laget av rustfritt stål, den har to forskjellige ender: en flat og litt bred, ergonomisk del, egnet for å ta melkekrem eller for å fjerne eventuelle bobler i kremen; og en spiss ende.
Barista Verktøy
kr 900.00
Et velutprøvd, profesjonelt barista kit fra Crema Pro som øker kvaliteten på kaffe. Passer utmerket til profesjonell bruk, men også for kaffeglade hjemme.  Velg mellom fargene: sort, rød og grå. 
Barista Verktøy
kr 250.00
Wormhole er en kaffedoseringsring laget for å støtte baristaer for å få all malt kaffe til å falle i filteret. Ormehullet oppfører seg som en trakt og unngår dermed avfall. Det lar deg også holde stasjonen ren!
Diverse utstyr
kr 89.00
De gjenbrukbare filtre for dryppkanne er utrolig gode når det gjelder lang levetid. Du kan bruke ett filter flere ganger og til mange forskjellige typer kaffegrut. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du vasker...
Tamper
kr 220.00
Cafelat hjørnetampingsmatte er vår unike og innovative løsning for de baristaene som liker å tampe med portafilteret på kanten av bordet. Søt og utrolig funksjonell. Den kompakte størrelsen er flott for selv de minste...
Barista Verktøy
kr 670.00
Dette tampestativet er laget av solid 304 rustfritt stål. Toppen og bunnen har slitesterke gummiputer. Du kan bruke dette med en naken portafilter for å holde arbeidsflaten ren og uten riper. 

Meny

Innstillinger